AK Parti Kilimli ilçe başkanı Sedat Demirci, "Cumhurbaşkanımız Zonguldak'ı çok önemsiyor.Proje ile birlikte Zonguldak şaha kalkacak" dedi.

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Filyos-Zonguldak yolunun, Mithatpaşa tüneli'nin yapım ihalesi konusunda bakana talimat vermesini değerlendirerek Zonguldak'ın şaha kalkacağını söyledi.

PROJELERLE ZONGULDAK VE KİLİMLİ ŞAHA KALKACAK..
Sedat Demirci yaptığı açıklamada, "gerçekten Sayın Cumhurbaşkanımızın müzesi ile beraber Zonguldak vekilini bir kez daha şaha kalkmış durumda.Sayın Cumhurbaşkanımız Zonguldaklılar çok yakından ilgileniyor ve bunu bizzat takip ediyor. İkmal ihalesi ile ilgili altyapı ve ulaştırma bakanımıza talimat verdi tünellerin bir an önce bitirilmesi ile ilgili zonguldak'taki yatırımların Sayın Cumhurbaşkanımızın yakından takip ettiğini biliyorduk bu Müjdeli haber bile bir kere daha mutlu etti.İnşallah Kilimlimiz Zonguldak'ımız bu haberle birlikte bu yatırımlar ile birlikte şaha kalkacak. Kilimli bizim Zonguldak bizim Sayın Cumhurbaşkanımıza Sayın Genel Başkanımıza Zonguldak'ımıza yaptığı bu yatırım ve bu müjde'den dolayı çok teşekkür ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Zonguldak'ı çok önemsiyor ve bunu verdiği talimat de birlikte bir kez daha kanıtlamış durumda.yapılan yatırımların takipçisiyiz yapılan projelerin takipçisiyiz."dedi 


VE ÇATES AÇIILIYOR..
Çatalağzı termik santrali açılmasında çok kısa bir süre kaldığını belirten Ak Parti İlçe Başkanı Sedat Demirci, "Bundan önce de bir müjde vermiştik Çatalağzı termik santralin açılması yönünde.Sayın milletvekillerimiz bu konu ile ilgili çalışmalara vardı ve bitirdiler sonuçlandırdılar ve Çatalağzı Termik Santrali hizmete açılacağı konusundaki müjdeyi onlar da vermiş oldu."dedi.


KİLİMLİ'MİZE 450 KİŞİLİK KYK YURDUMUZU KAZANDIRACAĞIZ
Kilimli 450 kişilik Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdu yapılacağı müjdesini veren Ak Parti İlçe Başkanı Sedat Demirci, "Kilimli bizim Zonguldak bizim hep beraber çalışırsak kazanacağız bununla ilgili Kilimli'de yapılması planlanan 450 kişilik Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdu projemiz var bunun da en kısa zamanda hayata geçirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor.Ankara'ya bu projemizi getireceğiz ve İnşallah cümlemize de bu 450 kişilik KYK yurdumuzu da kazandıracağız."şeklinde konuştu.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi