AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, "Kilimli'de Kaymakamlık ve KYK Yurdu 11 Kasım'da ihale edildi, Kilimli Sahil yolunun Alacağzı'na  bağlanan kısmı da ihale edilecek. Kilimli özlenen beklenen günlerine artık kavuşacak"dedi.

AK Parti Kilimli ilçe teşkilatı istişare toplantısı gerçekleştirildi.Parti binasında yapılan toplantıya, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, AK Parti Kilimli ilçe Başkanı Sedat Demirci ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Vildan Silik, Gençlik Kolları Başkanı Anıl Odabaş, Mahalle temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye meclis üyeleri katıldı. Toplantıda Kilimli'ye yapılan hizmetler ele alındı.

DEMiRCİ: KAYMAKAMLIK VE KYK YURDU İHALEMİZ YAPILDI, KİLİMLİ SAHİL YOLU'NDA İHALE EDİLİYOR..
AK Parti Kilimli ilçe Başkanı Sedat Demirci yaptığı konuşmada Kilimli'de Kaymakamlık ve KYK Yurdu ihalesinin 11 Kasım'da gerçekleştirildiğinin müjdesini vererek şunları ifade etti:
KAYMAKAMLIK BiNASI İHALESİ TAMAM..
"Hepimiz bir araya gelelim istedik. Yapılacak olan yatırımlar Kilimli'de olacak çalışmaları Kilimli'ye getireceğimiz hizmetleri sizinle beraber paylaşalım, iyi bir ekip olduğumuzu tüm Zonguldak'a göstermek amacıyla burada bir toplantı yaptık. Kilimli'de yapılması planlanan ihalesi olan Kaymakamlık binamızla ilgili küçük bir açıklama yapmak istiyorum. Kaymakamlık binamız Kilimli'mizin ilçe olması ile birlikte gündeme gelmiş o dönemin  Kaymakamımızın yaptığı çalışmalar neticesindee bazı bürokratik sıkıntılardan dolayı maalesef  yapılamamıştı. Sayın Vekilimiz bu konuda önder olarak büyük bir özveriyle mevcut bina yeri SSK'nın elinden alınıp hazineye devredildi. Buradan da Kaymakamlığa tahsisi ile beraber  Kasım'ın 11'inde yapmış olduğumuz ihalemiz en ilgili kesin bir neticeyi sonucunu aldık. 11.5 milyon gibi yaklaşık birim maliyetleri 8 milyon 250 gibi bir rakama ihale edilmesi ile  beklenen yasal süreç sonucunda çalışmalara başlanacaktır. 

KYK YURDU iHALESi DE TAMAM
Akabinde tekrar vekilimizin ve Belediye Başkanımızın sahiplendiği bizim de kısa bir süre de olsa takibini yaptığımız bir KYK yurdumuz var. Yeri bir yer tahsisi oldu. Bütün çalışmalarımız bitti''

KİLİMLİ SAHİL YOLU DA BU AY İHALE EDİLECEK..
Ayrıca Kilimli Sahil Yolu hakkında müjdeli haber veren AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, "Bir önemli müjde daha aldık. Kilimli sahil yolunun Alacağzı'na  bağlanan kısmı ihale edilecek. Kilimli özlenen beklenen günlerine artık kavuşacak. Kilimli'yi güzel günlere taşıyacağız.'' dedi. Demirci, "Hastane ve diğer önemli projelerimiz var."diyerek sözlerini tamamladı.

KAMiL ALTUN: KİLİMLİ'NİN DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARININI TARTIŞMAK İÇİN BURADAYIZ
Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun"da yaptığı konuşmada, "Bugün burada Kilimli ilçesi yönetimi olarak toplandık. Kilimli'nin dünü, bugünü ve yarınını tartışmak için buradayız. Hepimize göstermiş olduğunuz ilgi alaka için çok teşekkür ederim.'' dedi.

POLAT TÜRKMEN: KİLİMLİ'NİN TEMSiL KABİLİYETİ YÜKSEKTiR
AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen,Kilimli temsil kabiliyeti yüksek olan bir ilçe olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Arkadaşlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz. Kilimli arazi olarak küçük ama temsil kabiliyeti yüksek olan bir yerdir.Yatırımlarla ilgili de bilgi vereceğiz.  Kilimli ile ilgili eksiklerimiz, noksanlarımızı varsa yapabileceklerimizi konuşacağız ."
 dedi.

(HABER-ERCAN DEMiR)
 

Editör: Haber Merkezi