Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Küme’nin ilk yarısını lider tamamlayan Kilimli Belediyespor, ikinci yarıya daha güçlü bir kadro ile girmek için transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Antrenör Serkan Bakoğlu’nun  raporu doğrultunda Genel Menajer Coşkun Akdeniz ve Kulüp  Başkanı Musa Bahadır nezaretinde  transfer çalışmalarına devam eden Sarı-Siyahlı ekip daha önce Osman Şimşek ve Emrecan Özbay’ı renklerine katmıştı.

Ara transfer döneminde hareketli  saatler yaşayan Kilimli Belediyespor, 3 oyuncu ile daha anlaştı. Başkan Musa Bahadır, sezonun ilk yarısında Gelikspor’da oynayan sol bek Oğuzhan Küçüker, Samsun Bafraspor’dan ön libero  Okan Avcı ve Rize Salarhaspor oynayan  sağ bek  Serdar Topuz ile anlaşmaya vardı. Kilimli Belediyespor’un yeni transferleri takımla birlikte  çalışmalara başladı.

Kulüp Başkanı Bahadır, tek hedefleri Süper Amatör Küme’yi şampiyon tamamlayarak baraj maçında  rakiplerini yenip  BAL ligine  yükselmek olduğunu, bu doğrultuda   kadrolarını  güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi