Polat Türkmen, Nihat Aygün’le ilgili kendisine atfedilen haberlere açıklık getirdi

'Kimse böyle söyleyemez'

*** Ak Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, ilimizdeki bazı gazetelerde kendisine atfen “ Nihat Aygün’ün aday olamayacağı” yönündeki haberlere açıklık getirdi.

Konuyla ilgili olarak gazetemizin sorularını yanıtlayan Polat Türkmen, “ Nihat Aygün aday adayı olamaz diye birşey yok. Buna ben karar vermiyorum. Ben, Kader Mağazası’na aday seçmiyorum. Aday adayları, Ak Parti’nin aday adaylarıdır. Ak Parti’nin kapısı herkese açıktır. Adaylık takvimi sonunda Ak Parti’nin kriterlerine en uygun olan isimler arasından aday seçilir. Buna ben değil, Ak Parti’nin yetkili kurulları karar verir” şeklinde konuştu.

*** Kendisine atfen yayınlanan Nihat Aygün ile ilgili bazı ifadelerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, “ Bütün bunlar şu an için spekülasyondan ibarettir. Nihat Aygün de aday adayı olabilir, başkaları da… Henüz, aday adaylığı takvimi açıklanmamıştır. Partimiz tarafından aday adaylığı süreci başlatıldığında aday adaylığı başvuraları yapılır. Bu süreçte aday adayları kendi siyasi çalışmalarını yapar. Aday belirlenmesi Ak Parti’nin öngördüğü kriterlere göre gerçekleşir. Henüz aday adaylığı takvimi bile açıklanmamışken, şu aday olabilir, bu aday olamaz gibi ifadeleri hiç kimse kullanamaz” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi