Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun: CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın Kız Meslek Lisesi'yle ilgili "Rant var" açıklamasına tepki gösterdi.
 
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Kız Meslek Lisesi'nin Danıştay tarafından koruma kararının kaldırılmasını değerlendirdi.
Başkan Zeki Tosun, Deniz Yavuzyılmaz'ı kastederek, "CHP Zonguldak Milletvekilinin dediği gibi rant diye bir şey yok." İfadesini kullandı.
Bunun okulu yıkalım da öğrenciler sokakta kalsın niyetiyle yapılan bir şey olmadığının özellikle altını çizen AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, şunları ifade etti:

“Kız Meslek Lisesinin orada CHP Zonguldak Milletvekilinin dediği gibi rant diye bir şey yok. Orada yapılacaksa düzenleme yapılacak. Bu konuda Anıtlar Kurulu gerekli kararı verir. Ona göre de oradaki yapılacak işler Zonguldak insanı içindir. Bu hastane orada olduğu sürece o bölgede trafiğin rahatlaması konusunda bir şeylerin yapılması gerekir. Ama bu okulu yıkalım da öğrenciler sokakta kalsın niyetiyle yapılan bir şey değildir. Düzenleme yapılacaktır ve oradaki trafik rahatlatılacaktır. Okullar bölgesi olduğu için trafik sıkışık. Yayla Ortaokulunda 2’li eğitim yapılıyor, önce onu da çözmeye çalışıyoruz. Bir yer bulduk onu Bakanlıkla ve İl Milli Eğitim Müdürüyle görüşüyoruz. Zonguldaklı insanların, öğrencilerimizin, velilerimizin mutlu olması noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.”
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi