Kızılay Zonguldak Şubesi’nin 9 Şubat’ta yapılan kongresinde oluşan yeni yönetim kendi arasında toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdi.

9 Şubat tarihinde yapılan genel kurulda Kızılay Şube Başkanlığına getirilen Aydın Ergenç şunları söyledi.

KIZILAY ZONGULDAK ŞUBE GÖREV DAĞLIMI ŞU ŞEKİLDE:

“9 Şubat'ta kongremize hayırlısıyla yaptık ve görev dağılımı nokta gerçekleştirdik. Çok güzel bir kongre oldu ve kongrede çok güzel bir katılım oldu görev dağılımında şekilde gerçekleştirdik:

Başkan-Aydın Ergenç,

Başkan Yardımcısı- Mevlüt Kesim,

Sekreter- Ahmet Güngör,

Sekreter yardımcısı- Süleyman Caner,

Muhasip-Levent Yaman

Veznedar-Süleyman Yılmaz,

Veznedar yardımcısı-Selim Atalay,

Üyelerimiz; Abdullah Nergis, Ahmet Yılmaz, Süleyman Yılmaz ve Mevlüt Özdemir

Olarak iş adamlarımıza çok güçlü bir yönetim oluşturduk”

KIZILAYIMIZA İKRAM ARACI ALACAĞIZ

Kızılay’a bir ilk işleri olarak bir ikram aracı almak istediklerini belirten Aydın Ergenç, “Allah izin verirse kaldığımız yerden devam edeceğiz. Zaten ben bu aileye yabancı değilim. 3 yıldır Kızılay ailesinin içerisindeyim. Ben, eski başkanlarımız; Murat Uzun ve Nihat Aygün ağabeyimle birlikte bu yola devam ediyorduk. Biliyorsun bizim Kızılay ailemizde üç dönem kuralı var mevcut başkanlar bu 23 dönem kuralına takıldıkları için yönetimi bize devrettiler.

Kaldığımız yerden devam edeceğiz ve Allah'ın izniyle İlk yapacağımız faaliyet ise biliyorsunuz ilimiz bir maden bölgesi maden ocakları var. Yalnız ilimizde Kızılayımızda bir ikram aracımız yoktu. Arkadaşlarımızda toplantımızı yönetim kurulunu toplayacağız inşallah ve Kızılayımıza ikram aracımızı alacağız Allah'ın izniyle” dedi.

KALDIĞIMIZ YERDEN GÖREVE DEVAM EDECEĞİZ.

Kaldıkları yerden göreve devam ettiklerini belirten Aşydın Erginç, “Mevcut kaldığımız yerden göreve devam edeceğiz. Yardımda israfı önleme çalışacağız oradaki yazdığımın her zerresinde her kalemde yardımların her zerresinde tüyü bitmemiş yetimin hakkı var tüyü bitmemiş yetimin hakkını hiç kimseye yedirmeyeceğiz Allah izin ederse yetimi bulacağız fakiri bulacağız Bizim kendi insanlarımız var buraya gelemiyorlar onlara gidip bizzat bulacağız ihtiyaç sahiplerine bir söz bularak onlara yardım edeceğiz.bir arkadaşlarımızla birlikte mesai bittikten sonra ev ev geliyoruz bize ulaşan telefonları ve adresleri değerlendiriyoruz yerinde bakıyoruz. Göreve bu şekilde devam edeceğiz Allah izin verirse” şeklinde konuştu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi