İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'da kan  bağışladı

Kızılay Zonguldak şubesi başkanı Aydın Ergenç kan bağış yapan emniyet personeline teşekkür etti.80 ünite kan bağışının yapıldığını ifade eden Türkler Zonguldak şubesi başkanı Aydın Ergenç,  "Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü personeli, korona virüs salgını nedeniyle kan stoklarında azalma yaşanan Kızılay'a kan bağışında bulundu. 
Kan Bağış Kampanyamıza desteklerini esirgemeyen İl Emniyet Müdürümüz Sayın Fahri Aktaş beyefendiye çok teşekkür ediyoruz. İl Emniyet Müdürümüzün desteği ile 80  ünite kan bağışı alınmıştır. Kan bağışında bulunan Emniyet Müdürlüğü personelimize şükranlarımızı sunuyoruz
Ülkemizi ve dünyayı saran Covid 19 pandemi sebebiyle Kan Stoklarımız ciddi boyutta azalma göstermiş bulunmaktadır. Zonguldak Merkez ve İlçelerimizde bulunan 13 hastanenin kan ihtiyaçlarını Türk Kızılay olarak karşılamaktayız. Azalan kan bağışları nedeniyle hastalarımız ve hasta yakınları sıkıntı yaşamaktadır.
Tek kaynağı insan olan Kan büyük önem arz etmekte olup, kan bağışında bulunan vatandaşlarımıza hasta yakınları ve Türk Kızılayı olarak sonsuz teşekkür ediyoruz. Kan bağışı stoklarımızın normale dönebilmesi için sağlık koşulları elverişli olan her bir arkadaşımız mutlaka ama mutlaka Kızılaya gelip kan versin, bu vesile ile vatandaşlarımızı Kan Bağışına davet ediyorum.
Koronavirüs hayatın birçok yönünü olumsuz etkiledi. Fakat kan sürekli bir ihtiyaç oluyor. Her sağlıklı birey de vereceği bir kan ile 3 kişinin hayatının kurtulmasına vesile olacaktır. Buradan kan bağışının duyarlılığını biz bir kez daha ifade edelim. Yapacağınız kan bağışının birçok kişiye umut olacağını söyleyebilriz. Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve Polis Teşkilatı'nın tamamına da bu göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum."dedi 
(Haber-Merkezi)

Editör: Haber Merkezi