KIZILAY BAŞKANI YAVUZ KARABOĞA'DAN BBP İL BAŞKANI SERDAL ACAR'A ZİYARET 

Türk Kızılayı Çatalağzı Şube Başkanı Yavuz Karaboğa ve Yönetimi Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanı Serdal Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Türk Kızılayı Çatalağzı Şube Başkanı Yavuz Karaboğa, " Büyük Birlik Partisi Zonguldak il 
Başkanımız Sayın Serdal Acar 'a uzun zamandır planlamış olduğumuz ama ancak bugüne nasip olan bir nezaket ziyaretinde bulunduk, Yakından tanıdığımız Serdal Başkanımız il Başkanı olması bizleri mutlu etti, Zonguldak ve bölgemiz için değerli kendisini isbatlamış tecrübeli bir isim, kendisini siyaset spor ve derneklerde yıllarca aktif görev yapmış derneklerin sorunlarını yakından takip eden bilen,S erdal Başkanımız Zonguldak ve bölge için büyük bir şans olduğunu düşünüyoruz, çalışmalarımız hakkında bilgi verdik ben İl Başkanımız Serdal Acar Başkanıma bizi hiç bir zaman yanlız bırakmadığı için vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ederim. her zaman Türk Kızılay'ı Çatalağzı şubesi olarak yanındayız ve kendisiyle çeşitleri projelerimizi paylaşarak Başkanımla fikir alışverişinde bulunduk. Başkanımıza görevinde başarılar diliyoruz dedi.
İl Başkanı Acar ise, "
Değerli ve Kıymetli Dostum Türk Kızılay'ı Çatalağzı Şubesi Başkanımız Yavuz Karaboğa Başkanımızın 
çalışmalarını yakında takip ettiğimizi ve nadir başarılı Başkanlarımızdan olduğunun altını çizerek belirtmek isterim, Türk Kızılay'ı Çatalağzı şubesi Başkanımız ve Yönetim Kurulu arkadaşlarını nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Şahsım ve Partim adına birlikte sosyal sorumluluk adına güzel projelerde yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Sayın Başkanım çalışkan başarılı çalışmaları ile herkesin takdirini kazandı,Ben Başkanımıza ve Yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza başarılarının devamını diliyoruz.Ayaklarına yüreklerine sağlık, nezaketlerinden dolayı sağolsun var olsunlar.Bizlere ne zaman ihtiyaç duyarlarsa, her zaman yanındayız ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Başarısıyla Türk Kızılay'ı Çatalağzı Şubesi Başkanımız Yavuz Karaboğa ve ekibinin böyle güzel işler yaptığı için herkesin örnek almasını temenni ediyoruz. Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanlığı olarak, Derneklere, Spor kulüblerimize, sendikalarımiza mahalle muhtarlarımıza Partimizin ve gönlümüzün kapıları sonuna kadar açıktır.dedi. 
Ziyaret sonunda Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanı Serdal Acar, Türk Kızılay'ı Çatalağzı Şubesi Başkanı Yavuz Karaboğa hediyesi takdim etti.
(Haber-Ercan Demir) 

Editör: Haber Merkezi