İki buçuk yıl önce erkek arkadaşı tarafından öldürülüp denize atıldığını iddia eden Nesrin Koçaklı’nın ailesi kızlarının cenazesi ve cenazeden bir parça bulunması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendiler.

Bir çocuğunun cezaevinde öldüğünü söyleyen anne Yeter Koçaklı, kızımın montunu, çantasını ve bir kemiğinin bulunmasını ve dua etmek istediklerini söyleyerek göz yaşlarına boğuldu. Yürüyüşlü eylem yapan Koçaklı ailesi hak hukuk ve adalet sloganı attılar. 

Zonguldak’ın Fındıksuyu mahallesinde oturan Koçaklı ailesinin yedi çocuğundan biri olan Nesrin Koçaklı  iki buçuk yıl önce erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü ve denize atıldığı iddia ediliyor. Koçaklı ailesi  İstasyon Cadde'sinden Madenci anıtı önüne kadar sloganlar atarak yürüyüş yaptılar. 
ANNE; KIZIMIN KEMİĞİNİ İSTİYORUM 
Madenci anıtı önünde gazetecilere açıklama yapan Nesrin Koçaklı’nın annesi Yeter Koçaklı,“ Sayın Cumhurbaşkanım sana sesleniyorum ve kızımın cenazesini istiyorum. Ben bir anayım. Allah rızası için cezaevinde bir tane çocuğumu kaybettim. Şimdi ikinci evladımı kaybediyorum. Allah rızası için adalet istiyorum. Ben kızımın cenazesini, bir parçasını, montunu, eşyalarını ve bir kemiğini istiyorum” diyerek feryat etti.
DEMİR; CUMHURBAŞKANI SESİMİZİ DUYSUN 
Basın açıklaması yapan Nesrin Koçaklı’nın eniştesi Bülent Demir, “ İlk önce bize bu katili buldukları için teşekkür ediyorum. Biz defalarca şu anda cezaevinde olan şahsın kapısına gittik. Ben bilmiyorum diyerek bizi sürekli gönderdi. Bizi susturmaya çalıştılar. Artık yeter akatil ortaya çıktı. Biz sadece cenazemizi istiyoruz. Kayıp olan Nesrin Koçaklı’nın mezarını bilmek istiyoruz. Biz tüm aile olarak perişan haldeyiz.  Biz öncelikle devlet büyüklerimizden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım bekliyoruz. Katil bulundu ama cenazemiz ortada yok. Biz büyüklerimizden, savcılarımızdan bize yardımcı olmalarını ve kızımızın cenazesini bulmalarını istiyoruz. Biz söylenenlere azla inanmıyoruz. Bizim kızımız kendini denize atacak kadar cahil değil. Katile en ağır ceza verilinceye kadar biz bu işin peşini bırakmayacağız” dedi. Madenci anıtı önünde kızları Nesrin Koçaklı için basın açıklaması yapan aile sessizce dağıldı.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi