TBMM Eski Başkanı ve Kamu Etik Kurulu Başkanı Köksal Toptan, kendi kütüphanesinde bulunan kitaplarını mezun olduğu Mehmet Çelikel Lisesi'ne hediye etmişti. Hediye edilen bu kitaplarla birlikte okulda 'Köksal Toptan kütüphane ve etüt salonu' kuruldu.
Köksal Toptan, kendi adını taşıyan kütüphane ve etüt salonunun açılışını gerçekleştirdi.
Açılış törenine, Vali Erdoğan Bektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Ahmet Çolakoğlu, İl Başkanı Zeki Tosun,siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri,öğrenciler ve davetliler katıldı.Köksal Toptan'ın hayat hikayesi slayt eşliğinde davetlilere izlettirildi.

Köksal Toptan yaptığı konuşmada,’'Bu okula ve çevresine ne zaman gelsem ayrı bir heyecan duyuyorum. Bu okulda okuduğum dönemlerde şartlar çok iyi değildi. Okul ve şartlar iyi olduğunda başarılı olmamak mümkün değildir. Şimdiki şartlar gerçekten çok güzel ve çok şanslısınız çocuklar. Çok büyük hayaller kurmanız lazım. O yüzden hayalleriniz büyük olsun ve başarılı olmanızı canı gönülden istiyorum.'' dedi.

ÖZEV Mütevelli Heyeti Başkanı Saime Toptan'da konuşmasında, “Çelikel Lisesi'nde Zaman” isimli şiirini okudu ve öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Okul Müdürü İsmail Aşkar,Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan'a karakalem çalışması hediye etti.Ardından Toptan çifti ve protokol üyeleri 'Köksal Toptan, kütüphane ve etüt salonu' nun açılışını yaptı.

(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi