Pankreas kanseri teşhisi konulan ve İzmir’de Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ameliyat edilen Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri Hüseyin Kolçak, 7 saat süren başarılı bir operasyon sonrası zarar gören organlarının temizlendiği öğrenilmişti.

Alınan kitlenin başka bir organa sıçramaması sevindirirken doktorunun önlem amaçlı kemoterapiye başladığını sosyal medyada paylaşan eşi Yesemin Kolçak, biz kazanacağız diyerek şu ifadeleri kullandı : 

''Evet, bugün büyük gündü ve büyük gün devam ediyor.
Daha önce de belirttiğim gibi kitlemiz yayılmacı, yaramaz bir kitleydi. Başka başka organlarda heran karşımıza çıkabilirdi. Bunu öğrenmek için bugünü bekliyorduk.
Çıkan sonuç hepimizi çook mutlu etti. Çünkü metastazımız yok. Şuan için bir sıçrama sözkonusu değil. Ancak bu hiç olmayacak anlamına gelmiyor. Dedim ya, yayılmacı bir kitlemiz var diye.. Heran bize bir cee diyebilir.
Kitlemizin heran heryerde olabilme olasılığını düşünen doktorumuz önlem amaçlı 6 aylık bir kemoterapi verdi. Şuan ilk kemoterapimizi almaya başladık. Önümüzdeki 6 ayda zor bir süreç bizi bekliyor.
Keyifliyiz. Moralimiz yerinde.
BİZ KAZANACAĞINIZ..!!''

Editör: Haber Merkezi