İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığının Kongresi Haziran'da yapılacak, Kongreye mevcut İl Başkanı Yavuz Erkmen tek aday olarak girecek.

İYİ Parti'de ertelenen kongreler haziranda yeniden başlıyor. İYİ Parti koronavirüs salgını nedeniyle ertelediği kongrelerini haziran ayı itibarıyla yeniden başlatma kararı aldı. Parti, 1 Şubat'ta başlayan ancak yeni tip koronavirüs  tedbirleri çerçevesinde 16 Mart'ta ara verilen ilçe ve il kongrelerine, haziran ayından itibaren yeniden devam etmeyi planlıyor.
Kongreleri hızlı bir şekilde tamamlamayı hedefleyen parti, ikinci olağan kongresini eylülde gerçekleştirmeyi öngörüyor.Bu arada parti, ilçe ve il kongreleri ile ikinci olağan kongre için belirlediği tarihi hükümetin virüsle mücadele kapsamında alacağı kararlara göre güncelleyecek.
Korona Virüs nedeniyle  iki kez ertelene İYİ Parti Zonguldak İl Teşkilatı'nı kongresi, Haziran ayı içerisinde gerçekleşecek.
Alınan bilgiye göre önümüzdeki bir kaç gün içinde kesin tarih belirlenerek kamuoyuna açıklanacak, kongrede mevcut İl Başkanı Yavuz Erkmen tek aday olarak güven tazeleyecek.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi