Çaycuma Belediyesinin Kaymakamlıkla birlikte düzenlediği iftar yemeği dün akşam Çaycuma Köprüsü’ne kuruldu. Vatandaşların olağanüstü ilgi gösterdiği yemeğe 1200 kişi katıldı.

Çaycuma Belediyesinin ramazan ayı süresince kapalı pazaryerine kurduğu iftar sofrası dün akşam ilçe girişindeki Çaycuma Köprüsü’ne kuruldu.  Hayırsever vatandaşlar tarafından giderleri karşılanan yemeğe, Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökce, İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş, belediye meclis üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt, çeşitli sivil toplum örgütü yöneticileri ve yaklaşık 1.200 kişi katıldı. Çaycuma İlçe Müftülüğünün görevlendirdiği din görevlilerinin okuduğu Kuran-ı Kerim ve ilahiler eşliğinde yapılan yemeğe halkın yanı sıra üniversite öğrencilerinin de yoğun şekilde katılması dikkat çekti. Vatandaşlar, köprü üstündeki yemekten son derece memnun ayrıldı.

GÖKCE: “OLAĞANÜSTÜ BİR ATMOSFER OLUŞTU”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökce, “Çaycuma’da ramazan ayları gerçekten mükemmel geçiyor. Hayırsever vatandaşlarımızın katkıları, belediyemizin organizasyonu ile yapılan toplu iftarlara ilçe müftülüğümüz de din görevlisi göndererek, manevi ikliminin oluşmasını sağlıyor. Tam bir kent imecesi olarak kapalı pazaryerimize kurulan iftar sofrasını bu kez Çaycuma Köprüsü’ne kurduk. Başkanımız Sayın Bülent Kantarcı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun iftar daveti nedeniyle aramızda olamadığı yemeğe arkadaşlarımın verdiği bilgiye göre 1.200 kişi katıldı. Gerçekten olağanüstü bir atmosferde, muhteşem katılımlı bir yemek oldu. Allah herkesin ibadetini kabul etsin. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Editör: Haber Merkezi