Çaycuma Belediyesi tarafından Cumhuriyet Haftası etkinlikleri kapsamında “Koşabiliyorken koş” sloganıyla yapılacak ödüllü koşunun parkur ölçümü yapıldı.

Çaycuma Belediyesi tarafından Cumhuriyet Haftası etkinlikleri kapsamında “Koşabiliyorken koş” sloganıyla düzenlenen 1. Çaycuma Yol Koşusu için çalışmalar devam ediyor. 31 Ekim’de yapılacak olan ve daha önce internet sitesi açılarak elektronik ortamda kayıt alınmaya başlanan koşunun uluslarası hakemler tarafından parkur ölçümü de yapıldı.

ÇIKIŞ VE VARIŞ NOKTALARINA ÇİVİLERİ ÇAKILDI

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından görevlendirilen Uluslararası Hakem ve Parkur Ölçümcüsü Ali Rıdvan Doğan ile Rıfat Arabacı’nın yaptığı ölçümler sonrasında belirlenen varış ve çıkış noktalarına çivileri Belediye Başkan Vekili Sezai Bilici, Belediye Başkan Yardımcısı Körpüş Mısırlı ve Yarış Koordinatörlerinden Nilgün Çelik tarafından çakıldı. Ölçümlere bazı daire amirleri ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra koşunun diğer koordinatörü Erkan Akçelik de nezaret etti.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Yarış için bugüne kadar aralarında uluslararası koşucuların da bulunduğu 130 yarışmacı kayıt yaptırdı. Başvurular https://caycumayolkosusu.com/ adresinde devam ediyor. 3 kilometrelik halk ve 15 kilometrelik yol koşusundan oluşan yarışmada, çeşitli yaş gruplarında dereceye giren sporcular Çaycuma Belediyesi tarafından ödüllendirilecek.

Editör: Haber Merkezi