Zonguldak'ın tanınmış eczacılarından hayırsever Gülten Gürsoy tarafından oğlu Övünç Gürsoy adına Kozlu Anadolu Lisesi bünyesinde yaptırılan kültür salonu düzenlenen törende açılarak hizmete girdi.

Kozlu Anadolu Lisesi'nde düzenlenen törene, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, şube müdürleri, il ve ilçe okul müdürleri, Gülten Gürsoy ve ailesi, işadamları Nuri Keleş ve Osman Haberal ile veli öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Murat Sevindik, törende yaptığı konuşmasında Gülten Gürsoy'un oğlu Övünç Gürsoy hatırasına yaptırmış olduğu 120 kişilik Konferans salonu için teşekkür ederken, Gürsoy’un Kozlu Anadolu Lisesi ailesinin yeni üyesi olduğunu ve büyük bir aile olduklarını dile getirdi. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, Elka Bilgisayar'a, Demirbaş Mobilya ve Toro Dekorasyon'a katkılarından dolayı teşekkür etti. Gürsoy’a plaket ve çiçek hediyesi verildikten sonra, okul öğretmen ve öğrencileri tarafından Övünç Gürsoy adına okunan hatmin duası yapıldı. Okul öğrencilerinin hazırladıkları ‘Göçme’ adlı Zonguldak İl birincisi olan kısa tiyatro oyunu sergilendikten sonra ikramlarla açılış sona erdi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi