Kozlu halkına “kabus” yaşatan belediye taşeron firması hakkında, Kozlu Belediye Başkanlığınca herhangi bir işlem yapılıp yapılmadığı merak ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde Kozlu Belediyesi taşeron firmasına ait bir iş makinesi tarafından yapılan yanlış kazı sonucunda ilçe merkezindeki bazı evlerin alt katlarını lağım suları basmış, elektrik ve internet hatları kopartılmış, su isale hatları patlatılmış, üstelik açılan çukurlar açık bırakılarak hem insan sağlığı, hem de can güvenliği tehlikeye atılmıştı.Kozlulu vatandaşların defalarca belediyeye başvurmasına rağmen, belediye yetkilileri konuya duyarsız kalmış ve şikayetlere  “ Kepçe operatörüne ulaşamıyoruz” gibi cevaplar verilmişti.

Kozlulu bir vatandaşın konuyu CİMER’e bildiren şikayet dilekçesi de Yeni Adım Gazetesi’nde yayınlanmıştı.Konuyla ilgili olarak, Kozlu Belediye Başkanlığı’nca sözkonusu taşeron firmaya herhangi bir yaptırım uygulayıp uygulamadığı, yanlış kazı sonucu ortaya çıkan kamu zararının kim tarafından nasıl ödeneceği merak edilirken, Kozlu’ya bunca zarar-ziyan veren firmaya, yaptığı iş karşılığında üste para verilip verilmediği de merak ediliyor.Olaya tepki gösteren bazı Kozlulu vatandaşlar da, “ Bu iş makinesi kime ait? Bu iş makinesinin dokunulmazlığı mı var? İlçenin altyapısını alt üst etti, kimseden ses çıkmıyor?” şeklinde konuştular.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi