İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, “Kozlu-Akşeyh köyünde yapılan ağaç katliamına kayıtsız kalamayız” dedi.

Adıbaş yaptığı açıklamada, Kozlu İlçesine bağlı Akşeyh Köyü’nde bir ağaç katliamı yapıldığını mezarlık bölgesinde ağaçların gelişi güzel kesilmiş olduğunu belirtti.

Köy halkına hat geçeceği söylendiği fakat her hangi bir hattın da geçmediği söylenmektedir. Akşeyh Köyünde yapılan bu ağaç katliamına kim yada kimler müsaade etti? Bu yapılan ağaç katliamı karşısında üzülüyoruz yetkililer bu yapılanları görmüyor mu? Yada görüp görmezden mi geliyorlar? Akşeyh köyünün orta yerindeki mezarlıkta ağaç katliamı yapan bu kişi yada kişiler göz önünde olan bir yerde kime güvenerek rahatça ağaçları kesebiliyor.

Bu manzara bizleri insan olarak çok üzdü, bu konu hakkında yetkililere sesleniyorum burada yapılan bu ağaç katliamını görmezden gelip geçecek misiniz yoksa kesen yada kesenleri bulup gerekeni yapacak mısınız? İYİ Parti olarak her zaman dile getirdiğimiz İlçemiz halkının yararına yapılan her işin yanında İlçe halkımızın zararına olacak olan her şeyinde karşısında durmaya devam edeceğiz. İYİ parti olarak Akşeyh köyünde yapılan ağaç katliamı ile ilgili önümüzdeki süreçte neler yaşanacak köy halkı adına bizler takipçisi olacağız böyle bir olaya asla sessiz kalmayacağız.

Gerekenin yapılması konusunda yetkilileri göreve davet ediyorum” dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi