İsmail Ömer Çamur Kozlu Belediye Başkanlığı için Ak Parti Kozlu İlçe Başkanlığına gelerek Ak Parti'den aday adaylığını açıkladı.

''KOZLU'DA AK PARTİ BAYRAĞI DALGALANACAK .''

İSMAİL ÇAMUR BAŞVURU DOSYASINI AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AHMET GÖREN ' E TESLİM ETTİ .

İsmail Ömer Çamur yaptığı açıklamada Kozlu'nun daha iyi hizmetlere layık olduğunu belirterek kurucu başkanı olduğum Ak Parti'den 31 mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Kozlu'ya hizmet etmek için Belediye Başkan Aday adaylığımı açıklıyorum .

Kozlu'da Ak Parti bayrağı dalgalanacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın '' dedi . Ömer Çamur son olarak aday olamadığı taktirde ise seçilen arkadaşı destekleyeceğini sözlerine ekledi. 

Konuşmasında kendi siyasi hayatından kesitler sunan İsmail Ömer Çamur ‘’ Arkadaşlarımla birlikte 31 Mart yerel seçimlerine hızlı ve dolu bir şekilde hazırlandık. Gerek 2019 ve sonrası için dersimize çalıştık. Kozlu’mun gelişmesini hepimiz çok yakında takip ediyoruz. Kozlu’muz şuanda Zonguldak’ın en gözde yerleşim yeridir.

Bu aday adaylığımız hiç kimse tarafından Ömer Çamur nerden çıktı diye algılanmasın.

Biz asla ve asla partimizden kopmadık tüm seçimlerde partimizin yanında ve destekçisi olduk . Şimdi diyoruz ki , biraz daha çıtayı yükseltmek için şuana kadar yapılan Belediye Başkanlığı hizmetlerinin devamı olarak Kozlu’muzu çok daha ileriye getirmek için arkadaşlarımızla birlikte bu sürece hazırlandık.Teşkilatları önemsiyoruz Teşkilatla birlikte kozluyu daha iyi bir yerlere taşımak için bu göreve talip olduk . Bizimle birlikte bu göreve talip olacak tüm arkadaşlara da başarılar diliyorum . Kim için hayırlısı ise ona nasip etsin . Bu konudaki hem teşkilat hem de teşkilat dışındaki arkadaşlarla çok iyi hazırlandık . Bununla ilgili çalışmaları ilerleyen zamanda sizinle paylaşacağız. Niyetimiz, gayemiz ve amacımız hizmetin en güzelini ,en kalitesini en alasını yapmak memleketimizi devletimize ülkemize en güzel şekilde hizmet etmektir . 2001 yılında kurucusu olduğum Ak parti teşkilatından bu zaman kadar kopmadım 2001 yılından bugüne kadar  ak parti  ülkemizin değişmelerine gelişmesine neden oldu . Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın izinden giderek Kozlu’muza da çok daha iyi hizmetler yapmak için yola çıktım ve bu göreve talibim ‘’ dedi .

Ahmet Gören'de '' Hayırlı olsun '' dedi

( HABER ERCAN DEMİR )

Editör: Haber Merkezi