Yeniden Refah Partisi Kozlu İlçe Başkanlığı binası Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. 

Yeniden Refah partisi Kozlu İlçe Başkanlığı’nın açılışına Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, İl Başkanı Necdet Sarı, İlçe Başkanı Bilal Korkmaz, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

EMANETOĞLU, “ÜLKENİN SORUNLARINI ÇÖZECEK KADROLARIMIZ MEVCUT…”

İlçe başkanlığının açılışında konuşma gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılındaki politikalarından çok uzaklaştığını ve gelinen noktada ülkeyi her anlamda çıkmaza soktuklarının altını çizdi. Kozlu ilçe teşkilatının partileri içinde örnek teşkilatlar arasında yerini aldığını belirten Emanetoğlu, “Yeniden Refah Partisi olarak vatandaşların teveccühü ile iktidara geleceğiz inşallah. Vatandaşımızın sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümü noktasında yapılması gerekenleri de çok iyi biliyoruz. Parti bünyemizde bu sorunları çözecek öneli bir projeler ve ekibe de sahibiz. Bu ekiplerden bir tanesini de Zonguldak ilimize bağlı Kozlu ilçe teşkilatımızdır. Kozlu ilçe teşkilatımız partimiz bünyesinde bulunan teşkilatlara da örnek olacak düzeydedir.” düşüncelerine yer verdi.

SARI, “KOZLU İLÇE TEŞKİLATIMIZ ÖRNEK TEŞKİLAT OLDU”

Zonguldak olarak canla başla çalıştıklarını dile getiren İl Başkanı Necdet Sarı ise, “Yeniden Refah Partisi İl teşkilatı olarak vatandaşların sorunları noktasında önemli çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. Bugünde burada ilçe teşkilatımızın açılışı için bir araya geldik. Kozlu ilçe teşkilatımızı önemsiyoruz. Türkiye genelinde de sayılı teşkilatlar arasında yerlerini aldılar. Heyecanlı ve dinamik bir ekiple birlikte Kozlu’da önemli işlere imza atacağız.” ifadelerine yer verdi.  

KORKMAZ, “KOZLU EN KISA ZAMANDA REFAHA KAVUŞACAK!..”

Yaklaşık 2,5 aylık süre içeresinde İl Sorumlumuz Basri Çayır Başkanımızı, Genel Başkan Yardımcımız Bahattin Sungur Başkanımızı Kozlu ilçemize davet ettik. Siz değerli Kozlu halkı ile buluşturduk. Şimdi de Genel Başkan Yardımcımız Zafer Emanetoğlu Başkanımız bizlerle birlikte… Kozlu halkının sorunlarını dinlemeye ve de ilçe teşkilat binamızın açılışını yapmak üzere ilçemize teşrif ettiler.  Genel Başkan Yardımcımız Zafer Emanetoğlu ve İl Başkanımız Necdet Sarı’nın ağzından örnek ilçe teşkilatı olduğumuzu duymak bizleri son derece gururlandırdı. Güzel, azimli ve kararlı çalışmalarımızla birlikte Kozlu en kısa zamanda refaha kavuşacak inşallah. Kozlu ilçemiz en kısa zamanda kararlı çalışmalarımızla refaha kavuşacak!..” dedi.(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi