Süper Amatör Ligde Merkez A Gurubunda Şampiyonluğun iki güçlü adayı Kozlu Belediyespor ile Yenimahalle takımları karşı karşıya geldiler.
Haftaya takipçisi Yenimahalle’nin 2 puan önünde giren ev sahibi Kozlu Belediyespor, sahasında oynadığı maçta rakibini farklı skorla yenerek sezonun ilk yarısını lider tamamladı.
Kozlu sahasında oynanan ve Mücahit Karakurt’un yönettiği maça sporseverler büyük ilgi gösterdi.
Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Kozlu Belediyespor, 30. saniyede Görkem’in attığı golle adeta maça 1-0 önde başladı.
Müsabakanın henüz 1. dakikası dolmadan kalesinde gol gören Yenimahalle istediği oyunu bir türlü yansıtamadı. 14’üncü dakikada Görkem yine sahneye çıktı ve Kozlu Belediyespor’u 2-0 öne geçirdi. 20. Dakikada ise Ali Koçaklı topu fileler gönderdi. Maçın ilk yarısı 3-0 ev sahibi Kozlu Belediyespor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.
Skoru ilk yarıda lehine çeviren Kozlu Belediyespor, ikinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tuttu.63’te bir kez daha sahneye çıkan Görkem, kendinin 3. Golünü atarak takımını 4-0 öne geçirdi.
65 ve 87’de Furkan ile 2 gol daha bulan Yeşil-Beyazlı ekip sahadan 6-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı. Maçtan sonra büyük coşku yaşayan Kozlu Belediyespor’lu futbolcular, galibiyet sevincini çifte telli oynayarak taraftarları ile birlikte yaşadılar. Bu sonuçtan sonuçtan puanını 18’e çıkartan Kozlu Belediyespor, ligin ilk yarısını lider tamamladı. Yenimahelespor ise 13 puanla 2. Basamakta kaldı.
HABER: ERCAN AYGÜN  

Editör: Haber Merkezi