Zonguldak'ta teşkilatlanma çalışmalarına büyük önem veren Yeniden Refah Partisi'nin ilçe teşkilat binası törenle açıldı.

Açılış törenine Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, İl Başkanı Necdet Sarı, Kozlu İlçe Başkanı Bilal Korkmaz, il-ilçe yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, partisinin milletin teveccühü ile iktidarı geleceğini söyleyerek, " Sorunları ve çözümlerini biliyoruz. Bu sorunları çözecek ekibe ve teşkilatlara sahibiz.

Bu ekiplerden biri de Zonguldak ilimize bağlı Kozlu ilçe teşkilatımızdır. Kozlu ilçe teşkilatımız partimiz bünyesinde bulunan teşkilatlara da örnek olacak düzeydedir.” şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı da, partisinin Kozlu İlçe Teşkilatından övgüyle söz ederek, Türkiye genelinde sayılı ilçe teşkilatları arasında bulunduğunu ve Kozlu'da önemli işlere imza atacaklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Kozlu İlçe Başkanı Bilal Korkmaz da yaptığı konuşmada, " Genel Başkan Yardımcımız ve İl Başkanımızın sözleri bize gurur verdi. Azimli, kararlı çalışmalarımızla Kozlu en kısa zamanda refaha kavuşacak İnşaallah.." şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi