Kozlu Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği tarafından Dayanışma yemeği düzenlendi.

 

Kozlu Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği kuruldu

Başkanlığını Müzeyyen Setan’ın yaptığı Kozlu Kimsesiz çocukları Koruma Derneği'nce kuruluş ve tanışma yemeği düzenledi. Kozlu-Lemariz’de düzenlenen kuruluş ve tanışma yemeğine; Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu belediye başkanı Kerim Yılmaz, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet gören, ilçe daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

 

MÜZEYYEN SETAN: ÇOCUKLAR İÇİN GÜÇEL DÜŞÜNCELERİMİZ VAR

Kozlu Kimsesiz çocukları Koruma Derneği Başkanı Müzeyyen Setan yaptığı açıklamada, yoğun katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek,”Kozlu da böyle bir dernek yoktu. Ne zamandan beri kurmak istiyorduk. Sonra grubumuzu kurduk ve kendi aramızda Derneği kurma kararı aldık. Sevgi evlerinde ve aynı zamanda Kozlu’da yardıma muhtaç çocuklarımız adına derneğimizi kurduk. Çok şükür bugünlere geldik ve yemeğimizi düzenledik. Bu iki programımız dı ve İnşallah bundan sonra daha güzel programlara imza atarız. Hedefimiz çocuklara yönelik her türlü sosyal faaliyetleri onlara tattırmak, onlarla beraber olmak, Onların sorununu dinlemek ve ihtiyaçlarını gidermek. Tabii ki bu maddiyata bakıyor biliyorsun. İnşallah Onları da yapacağız. Çocuklar için güzel düşünceleriniz var. İleride hepsini sırayla yapacağız. ilk başlangıç bu şekilde oldu. İnşallah bundan sonrası daha iyi olur. Yemeğimize katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bunun devamında bekliyoruz bu şekilde Coşkun olmasını diliyoruz.

 

AHMET KARAKAYA: DERNEĞİN HER ZAMAN YANIDA OLACAĞIZ

Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, ”Ben kozlu Kaymakamı olarak bu akşam da Dernek yöneticilerimize birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Çocuk evlerindeki çocuklarımız Kozlu’muza misafir olarak geldiler ve geldikleri günden bugüne onlar için daha fazla ne yapabilirizi düşündük ve dernek oluşumuna gidildi. Belediye Başkanımız büyük destek verdi. İlçe Kaymakamı olarak Belediye Başkanı olarak her zaman yanında olacağız.”dedi.

 

KERİM YILMAZ: KİMSESİZLERİN KİMSESİSİ OLMAK GÜZEL

Kozlu Belediye başkanı Kerem Yılmaz da,”Bizi bu etkinliğe davet eden Müzeyyen başkanımıza ve ekibine sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Kimsesizlerin kimsesi olmak adına Kozlu’muza böyle bir Derneği kazandırdıkları için ayrıca tebrik ediyorum. Kozlu’nun bir kez daha revaçta olduğunu buradan söylüyorum. Kozlu her yönden gelişerek kalkılarak Zonguldak’ın Parlayan Yıldızı olma yolunda hızla devam ediyor. Bir buna revaçta Kozlu diyoruz. Derneği Hem maddi hem de manevi olarak katkıda bulunmak istiyoruz. Çocuklarımızı sosyal hayatı kazandırılması anlamda böyle güzel etkinliklerin düzenlenmesi bizi mutlu ediyor. Bu etkinliği düzenleyen baştan Müzeyyen Hanım ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi