Kozlu’da her kesimden destek görüyor

CHP Adayı Serdar Araz projeleriyle yola çıktı

*** CHP Kozlu Belediye Başkanlığı Aday Adayı Serdar Araz, ilçenin geleceğine ilişkin projeleri ile aday adayları arasında öne çıkan isim haline geldi. Kozlu’da sadece CHP değil, toplumun bütün kesimlerinden destek gören Serdar Araz, henüz aday adaylığı sürecinde olmasına rağmen Kozlu’nun geleceğine ilişkin projelerle halkın takdirini kazanıyor.

*** Zonguldak Kozlu doğumlu Serdar Araz, sosyal demokrat kimliği yanında, Kozlu halkı arasında sevilen-sayılan kimliği ile adaylık yarışında hızla ilerliyor. CHP’nin genç bir adayla yola çıkmasının avantajları yanında, fikir ve proje üretebilen, ilçedeki yanlışlıkları yüksek sesle dile getirebilen, toplumsal ilişkileri ve diyaloğu çok iyi durumda bir adayın seçimin kazanılmasında büyük etken olacağı vurgulanıyor.

*** Dünden bugüne siyaset ve sendikacılık yaşamında hep halktan ve emekten yana tavrı ile tanınan Serdar Araz’ın, soyut siyasi söylemler yerine bugüne değin düşünülmemiş ilçeden ve halktan yana somut projelerle ortaya çıkması CHP yönetim kademeleri ile genel merkezde de olumlu karşılandı. Serdar Araz’ın, görselleri ile birlikte dosya haline getirdiği projeleri CHP Genel Merkezi’ne sunduğu ve önümüzdeki süreçte kamuoyuna açıklayacağı bildiriliyor.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi