Taşeron firma su borularını patlattı, telekom hattını kopardı, elektrik kablolarını kesti…

Kozlu Belediyesi adına ilçe merkezinde kazı yapan taşeron firmanın hiçbir önlem almadan gelişigüzel çalışması nedeniyle, Kozlu’daki binaların alt katlarını kanalizasyon bastı.

Hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışma yapan firma, Kozlu ilçe merkezinde birinci gün su borularını patlattı, su kesintisine neden oldu. İkinci gün, telekom hattını kopardı, telefon ve internet kesintisine neden oldu. Üçüncü gün bina kanalizasyon giderlerini hafriyatla kapatıp, binaların birinci katlarına kanalizasyon basmasına neden oldu.

Yapılan tüm uyarılara ve Kozlu Belediyesine yapılan başvurulara rağmen gelişigüzel çalışmaya devam eden taşeron firma son olarak elektrik hatlarını da koparıp, elektrik kesintisine neden oldu.

BELEDİYE DUYARSIZ KALDI

Kozlulu vatandaşların durumu defalarca Kozlu Belediye Başkanlığına bildirmesine rağmen, belediyenin duyarsız davrandığı ve kepçe operatörüne ulaşılamadığı gibi gerekçelerle şikayetleri umursamadığı iddia edildi.

Kazı sırasında Kozlu şehir merkezinde derin çukurlar oluşmasına ve bu çukurların kanalizasyon atıkları ile dolmasına rağmen hiçbir önlem alınmadığı, çukurların her an bir kazaya neden olabileceği bildiriliyor.

CİMER’E ŞİKAYET EDİLDİ

Kozlu Belediyesi’nin uyarı ve şikayetlere duyarsız kalması nedeniyle, Kozlulu bir vatandaş CİMER’e şikayette bulundu. Durumun vehametini özetleyen Kozlulu vatandaş, bir an önce önlem alınmasını talep etti.

(HABER MERKEZİ-ÖZEL İÇERİK)

Editör: Haber Merkezi