Kozlu Özel Halk Otobüsü İşletmeciliği Kooperatifi  Başkanı Engin Kızılkan, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın meclis toplantısında "Yeni bir halk otobüsü ihalesine hazırlanıyoruz"sözleri üzerine AVM hattına talip olduklarını açıkladı.

AVM HATTI AYRI OLARAK TEK İHALE EDİLİRSE KOZTAŞ OLARAK İHALEYE GİRECEĞİZ

Kızılkan, Zonguldak Belediyesi'nin polisevi'ne kadar olan bölümü kapsayan AVM hattını ayrı olarak ihaleye çıkartılması durumunda KOZTAŞ olarak ihaleye gireceklerini ve bu hatta talip olduklarını ifade etti.

Kızılkan, "Zonguldak Belediyesi'nin halk otobüsü ihalesi olacak diye biliyoruz. Buna da hazırlanıyoruz. Fakat şöyle eğer ki AVM hattını polisevine kadar olan güzergah, yani bizim güzergahımız üzerinde olan güzergahı eğer ki tek hat olarak ihaleye çıkarsa bu ihaleye girerek eskisi gibi hizmet vermeyi düşünüyoruz. Diğer türlü bizi aşar. Tabii oradaki çalışan arkadaşımız daha tecrübeli, Bizim kimsenin ekmeği ile oynamak gibi bir gayemiz bir niyetimiz asla yoktur." dedi.

KOZTAŞ OLARAK HALKIMIZA EN İYİ HİZMETİ SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ

Kozlu Özel Halk Otobüsü İşletmeciliği Kooperatifi Kozlu halkına en iyi hizmeti sunmaya gayret gösterdiklerini belirten Kozlu Özel Halk Otobüsü İşletmeciliği Kooperatifi Başkanı Engin Kızılkan, "İyi hizmet ettiğimizi düşünüyoruz. Araçlarımızdan sürekli kolonya ve dezenfekte hiç eksik etmedik. Yolcularımıza kolonya ikramlarımız oldu. Bu süreçte Sayın Belediye Başkanımız Ali Bektaş 10 ton mazot yardımı yaptı sağ olsun. Tabii zor bir pandemi süreci geçiriyoruz. Sağlıkçıları 3 ay ücretsiz taşıdık. Bu hastalık ilerleyince belediyenin imkanları da daraldı. Biz kendi imkanlarımızla kolonyalarımızı aldık, dezenfektelerimizi kullandık. Daha sonradan 65 yaş üstü kısıtlama geldi biliyorsunuz. Bu kısıtlama bittikten sonra tekrar 65 yaş üstü araçlara binmeye başladılar. Bu süreçte ücretsiz taşımaya devam ettik 65 yaş üstünü. " Şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi