Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay;  Küçük esnafa yapılan desteklerin daha da artırılması gerektiğini söyledi.
"Küçük esnafa yapılan destekler yeterli mi " sorusuna Süleyman Erbay; "Küçük esnafa yapılan yata yardımlar yeterli değil ancak devletimiz imkanlar ölçüsünde yeni yardım ve destek paketlerinin hazırlandığını görüyoruz.Özellikle Pandemi döneminde en çok etkilenen sektör hizmet sektörüdür. Hizmet sektörüne biraz daha desteğin yüksek rakamlarda devam etmesini bekliyoruz. Özellikle sigorta, vergi ödemelerinde bu gibi zorunlu ödemelerde devletin desteğini esnafımız bekliyor. Bu konuda talebimizi hükümeti parti kanalıyla da ilettik.Tabii ki devlet kendi bütçe değerlendirmesini yapıyordur."şeklinde cevap verdi.
PANDEMİ: KURALLARINA UYARSAK HEP BİRLİKTE BAŞARIRIZ..
Pandemi kurallarına tüm vatandaşların rahat etmesini çok önemli olduğunu ifade eden Merkez ilçe başkanı Süleyman Erbay sözlerine şu şekilde devam etti:
" Vatandaşlarımıza Pandemi ile ilgili tedbirleri ihmal etmemelerini öneriyorum.Salgın tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yüksek seviyelerde seyretmektedir. Kurallara uyarsak hep birlikte başaracağız.Pandemi ile ilgili kurallara rüya rüya yet etmek hepimizin menfaatinedir. Piyasalar açıkken tam kapanma olsun diyorduk tam kapanma da o piyasa çarklarının dönmesi için ve insanların hayatlarını idame ettirebilmesi için o bazı sektörleri açık olduğunu görüyoruz ve bunu gayet doğal olarak değerlendiriyoruz.Hayatın devam etmesi için temel sektörlerin çalışması gerekiyor. 
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi