3 yaşındaki Kayra Tunçdemir, Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesi’nde ameliyat ettirilip, sağlığına kavuşmasını sağlayan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’a teşekkür etti.

Uzun süredir böbreklerinden rahatsız olan ve hastane hastane dolaşmasına rağmen bir türlü ameliyat olamayan 3 yaşındaki Kayra Tunçdemir’in durumu Özcan Ulupınar’a iletildi. Kayra’nın sağlık durumu ile yakından ilgilenen ve çok kısa sürede Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesi’nde ameliyat ve tedavi olmasını sağlayan Özcan Ulupınar’a küçük Kayra ve ailesi tarafından teşekkür edildi.

Zonguldak il merkezinde yaşayan Kayra’nın ailesi, “Oğlumuz henüz 3 yaşında. Uzun süredir ciddi bir hastalıkla mücadele ediyordu. Ameliyat olamadığı takdirde hayati tehlikesi vardı. Yeşil kartlı bir aileyiz. Hastane hastane dolaştık. Dokttorların acilen ameliyat önermesine rağmen bir türlü çocuğumuzu ameliyat ettiremedik. Aylar sonrasına gün veren hastaneler oldu. Biz de durumu Sayın Milletvekilimiz Özcan Ulupınar’a ilettik. Allah razı olsun, yakından ilgilendi, bir hafta gibi kısa bir sürede çocuğumuzun ameliyat olmasını sağladı. Şimdi sağlık durumu çok iyi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi