Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Hakan Kutoğlu ve yürütme kurulu üyeleri kentin paydaşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

 İlk olarak Zonguldak Barosu Başkanı Av. Türker Kapkaç'ı ziyaret eden Kent Konseyi üyeleri kentin sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili görüş alışverişinde bulunduktan sonra göreve gelen iki yeni başkan birbirlerine başarı dileklerini ilettiler.

Daha sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Şenol Ayyıldız'ı ziyaret eden Hakan Kutoğlu özellikle son dönemde gündemde olan hava ve deniz kirliliği konularında değerlendirmelerde bulundular.

Son olarak AK Parti Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret eden Kent Konseyi üyeleri Zonguldak'ta yapımı devam eden ve planlanan projeler , kentin sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Prof. Dr. Hakan Kutoğlu Zonguldak için çözüm önerileri kapsamında Kent Konseyi çalışma gruplarına ve meclislerine aktif katılım için ilgi duyan kişileri davet etti. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun Prof. Dr. Hakan Kutoğlu ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerine başarılar dileyerek hediyesini takdim etti.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi