Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Kuvayı Milliye Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen “4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı”nı ziyaret etti.
     Eğitim-öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yapan öğrenciler ortaya koyduğu bilimsel çalışmalarını sergiledi.
     Fuardaki, “Yapay Zeka Yüz Tanıma” sistemini de deneyen Başkan Bozkurt, ortaya konulan projelerle tek tek ilgilenerek, yapım ve çalışmaları hakkında öğrencilerden bilgi aldı.
    Başkan Bozkurt, öğrencilere; “Sizlere destek olmamız gereken tüm konularda belediye olarak her zaman her türlü desteği vermeye hazırız yeter ki sizler bilimsel çalışmalar yapın, ortaya koyduğunuz bu projeleri bizzat yerinde görmekten ve sizlerle olmaktan büyük bir mutluluk duydum” dedi.
    Öğrencilerin bakır telle yaptıkları ve ağaç üzerine işledikleri projeyi de beğenen Başkan Bozkurt, “Öğrencilerimiz burada çok değerli projelerini ortaya koydular. Emeği geçen başta okul müdürümüz Yakup Çoraman, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
     Başkan Bozkurt, okul ve öğrencilerin bu çalışmalarına katkı sunmak için bir adet ebru sanatı işlemeli tablo satın aldı.
    Okul Müdürü Yakup Çoraman da, Başkan Bozkurt’a okullarına verdiği katkı ve destekleri ve ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. 

HABER MERKEZİ 

Editör: Haber Merkezi