Kilimli Üniversite Geliştirme Derneği (KUYDER) yönetimi Kilimli Meslek Yüksek Okulu Bahçesinde iftar programı düzenledi. Programa BEÜ Rektörü Mustafa Çufalı, Kilimli İlçe Kaymakamı Armağan Turan, 22-23. Dönem Milletvekili ve 27. Dönem Ak Parti Zonguldak Milletvekili adayı Polat Türkmen, Kilimli Belediye Başkan Yardımcısı Gündolay DEMİR, Meslek Yüksek Okul Müdürü İsmail Hakkı Özölçer, Kilimli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çerçi, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz, Gençlik Spor İlçe Müdürü Önder Keskin, Kilimli Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Volkan Ateş, Batı Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas, Kilimli Meslek Yüksek Okulu akademisyenleri, Kilimli Meslek Yüksek Okulu araştırma görevlileri, Siyasi parti Temsilcileri ve kilimli esnafları katılım sağladı. Programı değerlendiren KUYDER Yönetim Kurulu başkanı Kanberoğlu şunları söyledi; " Öncelikle bu eğitim kurumunun yapımında emeği olan rahmetli Nurhan Demirtaş ablamızı minnetle yad ediyorum ve yine Derneğimizi bu günlere taşıyan kurucu yönetim kurulu üyelerimize ve destek veren esnaflarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Derneğimiz Okulumuzun büyümesi ve Gelişmesi için büyük gayretler sarf etmiştir ve halen aynı düstur ile bu mücadeleyi sürdürmektedir. Lakin şua okulumuzda kayıtlı öğrenci sayısı 2700 civarındadır ve mevcut binamız ihtiyacı tam manası ile karşılamamaktadır. Bu nedenle okulumuzun çevresinde bulunan arsaların üniversiteye devredilmesi ile eğitimin rahatlatılması ve okulumuza yeni bölümlerin kazandırılmasını temenni ediyoruz. Bu amaçla düzenlemiş olduğumuz bu iftar programında sayın Rektörümüzün ve Kaymakamımızın arsa devri konusunda girişimlerini arz ediyoruz. Yine siyasi parti temsilcilerimizden ve sayın Milletvekilimizden konu ile alakalı destek bekliyoruz. Kilimli'liyim diyen tüm esnaf ve daire amirlerimizden konuya ilçemize kazandırılacak bu hizmet için hassasiyet bekliyoruz. Bu duygu ve düşünceler ile programımıza katılan sayın rektörümüz Mustafa Çufalı' ya, ilçe Kaymakamımız Armağan Turan'a, Milletvekilimiz Polat Türkmen'e Okul Müdürümüz İsmail Hakkı Özölçer'e, Muhtarlarımıza, daire amirlerimize ve esnaflarımıza programımıza katılarak soframızı bereketlendirdikleri için teşekkür ederiz" dedi.

Programda konuşma yapan BEÜ Rektörü Mustafa Çufalı, İlçe Kaymakamı Armağan Turan ve 22-23. Dönem Milletvekili ve 27. Dönem Ak Parti Zonguldak Milletvekili adayı Polat Türkmen Kilimli Meslek Yüksek Okulu'nun gelişmesi ve büyümesi için gerekli hassasiyeti göstereceklerini dile getirdiler. 

Programın ardından BEÜ Rektörü Mustafa Çufalı, Kilimli İlçe Kaymakamı Armağan Turan beraberin KUYDER Başkanı Mahmut Kanberoğlu ve idari Personeli ile Meslek Yüksek Okulu'nda incelemelerde bulundular.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi