LAVUAR ALANI PROJESİ KISA BİR SÜRE SONRA YAPILACAK

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, 26 Şubat’ta TOKİ tarafından ihalesininin yapılması gerektiğini ancak projede ufak tefek değişikler olması sebebiyle projenin çok kısa bir sözlere ihale edileceğini söyledi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, meclis toplantısı sonrasında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı.

LAVUAR ALANI İHALESİ KISA SÜRE SONRA TEKRAR YAPILACAK

TOKİ tarafından 26 Şubat'ta yapılması gereken lavuar alanı proje ihalesinin içinde bazı düzenlemeler yapılması sebebiyle yapılmadığını ancak kısa bir süre sonra tekrar yapılacağını belirten Alan  şunları söyledi:

"Lavuar alanı projesi kısa bir süreliğine rötar yaptı TOKİ yetkileriyle yaptığımız görüşmede projede ufak tefek tadilat var revizyonlar gerektiğini buranın özellikli ve hassas bir nokta olduğunu hepimiz biliyoruz bununla ilgili zaten muhalefet partisinden yorumlar gelmiş bizde Tabii bunları duyunca mutlu olduk. İhalenin yapılıp hizmete geçmesi için vatandaşlarımızın da talebi olduğunu biliyoruz  Cumhuriyet Halk Partisi grubundan da bu tip bir tepkinin gelmesi aksine bizi mutlu etti  demek ki onlar da burayı artık çok istiyorlar. "

MANOLYA PARK 8 MAYIS'A YETİŞECEK.MANOLYA PARKI ZONGULDAK BELEDİYESİ OLARAK BİZ İŞLETMEK İSTİYORUZ

Uzun Mehmet Camii’nin yanında bulunan Manolya parkta düzenleme yapıldığını belirten Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, 

" Fesih süredir bittikten sonra bir Zonguldak Belediyesi olarak oranın işletmeciliğine bakımını temizliğini vatandaşımıza hizmete bağlı olarak Zonguldak Belediyesi olarak talip olduğumuzu tekrar buradan sizlere tekrar ediyorum. İnşallah o günler geldiği zaman Sayın Valimizle görüşürüz oranın yakışanı Zonguldak Belediyesidir. Parkı  korunması temizliği ile güvenliği ile vatandaşlarımızın en iyi şekilde hizmet alması için gerekeni yapacak olan kurum Zonguldak'ta Zonguldak Belediyesi'nindir."dedi 

MERKEZ ÇARŞISININ DEPREME DAYANIKLILIK TESTİNİ ZONGULDAK BELEDİYESİ OLARAK BİZ YAPACAĞIZ

Başkan Selim Alan, Merkez Çarşısı depreme dayanıklılık testini belediye olarak kendilerinin gerçekleştireceklerini, Zonguldak'ın göz bebeği olan Merkez çarşısını yenilemek istediklerini ve esnafı mağdur etmeyeceklerini ifade etti.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi