Tüm maçlar ertelendi

Gençlik ve Spor Bakanı  Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  Liglerin ertelendiğini duyurdu.

Korona virüs tedbirleri kapsamında geçtiğimiz hafta seyircisiz oynanmaya başlanan  müsabakalar , virüsün yayılma  riskine karşı ileri bir tarihe  ertelendi.

Türkiye Futbol Federasyonu,  Türkiye Basketbol Federasyonu, Hentbol Federasyonu, Voleybol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Başkanları ile  durum değerlendirmesi yapan Kasapoğlu, yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından yaptığı açıklamada  şu bilgileri verdi "Cumhurbaşkanımızın başkanlığında gerçekleştirilen Koronavirüs Değerlendirme Toplantısı'nda ve akabinde yapılan görüşmeler neticesinde; hentbol, voleybol, basketbol ve futbol liglerinin tamamının salgına yönelik alınan tedbirler kapsamında ertelenmesine karar verilmiştir. Salgının mevcut durumunun güncellenmesi durumunda kararımızı tekrar değerlendirdik. Bugün TFF, TBF, TVF ve Kulüpler Birliği ile yaptığımız toplantıda liglerin ertelenmesine hep beraber karar verdik" ifadelerini kullandı.

NE ZAMAN BAŞLAYACAĞI BELLİ DEĞİL

TFF Başkanı Nihat Özdemir ise Liglerin yeniden başlayacağı tarih yapılacak çalışmalar sonrası belli olacağını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi