LÖSEV Aktif İletişim Sorumlusu Deniz Görmez, LÖSEV Sosyal Hizmet Uzmani Karadeniz Bölge Sorumlusu Eylül Aslan, LÖSEV Zonguldak il Temsilcisi Tarkan Atik Ve eşi Gülhan Atik, LÖSEV il yönetimi üyesi ve Kdz,Ereğli  Galatasaray Dernek Başkanı Timur Şen, LÖSEV Zonguldak il Yönetimi Üyesi Asım Erdoğdu ve LÖSEV gönüllü ekibi, Begüm Erçin, Hürkan Uzun, Abdülhamid Çaturoğlu Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni (ZGC) ziyaret ettiler.
Ziyarette Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık konuklarına hoşgeldiniz diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aknıyık, LÖSEV'in çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.
LÖSEV Aktif İletişim Sorumlusu Deniz Görmez'de, LÖSEV olarak özellikle Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yardım faaliyetlerini hızlandırdıklarını söyledi.
LÖSEV Aktif İletişim Sorumlusu Deniz Görmez ziyarette yerel basına verdiği destekten dolayı teşekkür ederek,"Ramazan dönemi bizler için gerçekten çok önemli çünkü ailelere en fazla yardım ilettiğimiz bir dönem. Takdir edersiniz ki pandemi sebebi de ailelerin bir çoğu işsiz kaldı. Aynı ve nakdi yardımlarımızın ailelere iletilmesi konusunda çalışmalarımızı hızlandırdık. Sizlerle beraber de ne gibi çalışmalar yapabiliriz bu konuda konuşmaya geldik" şeklinde konuştu.

LÖSEV ekibi daha sonra valilik ve belediyeyi ziyaret etti.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi