Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Zonguldak İl Temsilcisi Tarkan Adik ile yönetim kurulu üyeleri; Dilek Çimenoğlu, Aziz Gebeş, Timur Şen ve Asım Erdoğdu Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret ettiler.

10 Ocak’ta Zonguldak’ta bir konferans düzenleyeceklerini belirten LÖSEV Zonguldak İl Temsilcisi Tarkan Adik, “Biz Zonguldak LÖSEV İl Temsilciliği olarak buradayız. Hem kendimizi başkanımıza tanıtmak ve hem de Zonguldak merkezde 10 Ocak’ta bir etkinliğimiz olacak konuyla ilgili kendisine bilgi vermeye geldik, yardımlarını talep etmeye geldik. Zonguldak’ta 100’e yakın lösemili çocuk hastamız var. Burada 10 Ocak Çarşamba günü Lösemili çocuklar ve ailelerine bir konferans verip aynı zamanda kemoterapinin çocuklar kemoterapi aldıktan sonra yan etkileri konusunda çocukları ve aileleri bilgilendirmek istiyoruz. Onun için başkanımızı davet ediyoruz. LÖSEV Başkanımız Hüsnü Özel’de buraya gelecek. Bunu Zonguldak’ta yapalım istedik. Bartın, Karabük, Düzce, Çaycuma’dan her yerden hastalarımız gelecek buraya. Onlarla birlikte yemek yiyip ardından 3 saatlik bir konferansımız var. Bu konferansla insanları bilgilendirip ondan sona görevimiz tamamlamış olacağız” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’de, ziyaret için teşekkür ettiğini belirterek, “Özelikle LÖSEV çok önemli bir kurum. İnsanlarımız, çocuklarımız keşke bu hastalıkla karşılaşmasalar. Dileğimiz hep o ama bu tür hastalıklara görebiliyoruz. Allah şifalarını versin diliyorum. Dileklerini değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi