Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçicek, Ontemmuz Mahalle Muhtarı Tacettin Köroğlu'na ziyaret etti.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçicek ve Yönetim olarak, Cuma namazının ardından Ontemmuz Mahalle Muhtarı Tacettin Köroğlu na ziyaret gerçekleştirdiler. 

Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarımıza verdigi değer ortadadır. Sizlerin daha çok halk ile iç içe olmanızı istemektedir. Böylece halkımız ile Belediyemiz arasında köprü vazifesi görerek sorunlar ivedilikle halledilecektir. Bizler de muhtarlarımız ile bir araya gelerek, hem sohbet hem üzerimize neler düşüyor, bunları istişare yapmak icin program tertip etmeyi düşünüyoruz. Sizin aracılığınız ile duyurmuş olalım. Ayrıca Muhtarlar Derneği Başkanımız aracılığı ile sizlere bunu duyuracağız. " dedi.

Ontemmuz Mahalle Muhtarı Tacettin Köroğlu "Mahallemizde uzun süredir yapılmayan hizmetler yapıldı. Bir sokağımızda parke  işimiz kaldı. Oda bir günlük iş. Bunu yaptıktan sonra mahallemizin hiçbir ihtiyacı bulunmuyor. Ben Devletimize, Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan'a ve sizlere teşekkür ederim.  Mahallemizde birçok çalışma yapıldı, mahallemiz şantiye alanı gibiydi. Gördüğünüz  gibi yapılan çalışmaların resimlerini buralara astım daha elimde birçok resim var. Tüm mahalle halkı yapılan çalışmalardan dolayı çok memnun. Pandemiden  dolayı Belediye Başkanımız fazla gelemiyor. İnşallah bu süreç bir an önce biter, Belediye Başkanımızı aramızda görürüz. Çünkü vatandaşlarımız teşekkür etmek için onu bekliyor. Ben ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ederim. " dedi. (Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi