Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdar Acar eski Zonguldak Bülent Ecevit üniversitesi rektörü Profesör Doktor Mahmut Özer'in Milli Eğitim Bakanı olarak atanmasının çok isabetli bir karar olduğunu ifade etti.

Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar eski Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eski Reektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'in Milli Eğitim Bakanı olarak atanmasını sevinçle karşıladıklarını söyledi.

Mahmut Özer'in Zonguldak mal olmuş bir isim olduğunu ifade eden Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serdal Acar sözlerine şu şekilde devam etti:


"Zonguldak Bülent Ecevit üniversitesi eski rektörü Mahmut Özer beyefendinin bakan olmasını gerçekten büyük sevinçle karşılamış bulunmaktayız. Kendisinin başarılı olacağından hiçbir şüphemiz yok. Kendisinin bakan olduğunu öğrendikleri itibaren gerçekten Zonguldak'a yararlı olmuş bir isim olduğunu bildiğimiz için, kendinize yakın bir isim olduğunu bildiğimiz için gerçekten çok mutlu olduk. Vatanımıza milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Kendisini çok başarılı işlere imza atacağından şüphemiz yok, Çünkü yapmış olduğu üst düzey görevlerde de gerçekten çok büyük büyük başarılara imza atmıştır.
Mahmut Özer görevinin hakkını yerine getiren Ender bürokratlardan birisidir. O yüzden sayın bakanımızın inşallah güzel işlere imza atacağını ve başarılı olacağına gerçekten eminiz. Çok isabetli bir atama olmuştur."
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi