Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor,   ikinci yarının ilk maçında kendi sahasında Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.
Antalya  kampı sonra bugün kendi tesislerinde  toplanacak olan futbolcular, Manisa maçının son hazırlıklarını yapacaklar,Kadroda  yer alan 7 oyuncusu ile yollarını ayıran Kırmızı-Lacivertli ekip yerlerine 3 oyuncu aldı. Sezon başında  Eskişehir U21 takımından gelen ve  ilk devre U19 takımı ile  maçlara çıkan  santrafor Tezcan Gökmen profesyonel yapılarak 5 senelik sözleşme imzalanacak.
Ara transferde  eksik bölgelere nokta transfer yapmak isteyen Zonguldak Kömürspor’un en fazla 1 yada 2 oyuncu daha alması bekleniyor. Samsunspor’dan Onur’a karşılık verilecek olan iki oyuncunun durumu bu hafta içi netlik kazanacak.
Gelmesi gündemde olan iki oyuncunun maliyetini Samsunspor karşılaması durumunda transferlerin gerçekleşme ihtimalinin yüksel olduğu  ifade edildi. Maddi imkanları  kısıtlı olan Zonguldak Kömürspor’un  ekstradan  yüksek rakamlar vererek oyuncu alma  olasılığının zayıf olduğu ifade edildi.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi