Zonguldak İl Genel Meclisi'nin 2021 Ocak ayı 4.Birleşimi İl Genel meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclis açılış ve yoklama ile başladı ve ardından bir önceki oturuma ait toplantı tutanak özeti okunarak oylandı.

MECLİS DENETİM KOMİSYONU ÜYELERİ BELİRLENDİ

5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu'nun 17. maddesi gereğince, Denetim Komisyonunda görev alacak üyelerin, kanunen belirlenen oranlar göz  önünde bulundurularak belirlenmesi husus görüşüldü.

AK Parti ve CHP'nin ortak önergesiyle yeni Denetim k

Komisyonu şu isimlerden oluştu:

"Arif Sefercik, Necati Akyol, Filiz Ünal Sarsık, Mustafa Uzundal, Hasan Tüğlübaş"

ÇAYCUMA'DA EKO-TURİZM / KIRSAL TURİZM TESİS ALANI..

Çaycuma İlçesi, Erenköy Köyü hudutları dahilinde bulunan, kadastroda 115 ada, 39 parsel numarası ile kayıtlı taşınmazda “Eko-turizm / Kırsal Turizm Tesis Alanı” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı yapılması hususu görüşülerek oy birliğiyle ilgili komisyona havale edildi

EREĞLİ -SOĞANLIYÖRÜK'DE REHABİLİTASYON MERKEZİ YAPILMASI DÜŞÜNÜLEN ARSA KENARINDAKİ YOLDA, BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI YAPILACAK..

Ereğli İlçesi Soğanlıyörük Köyü hudutları dahilinde bulunan, kadastroda 136 ada, 6 parsel üzerine, Rehabilitasyon Merkezi yapılması düşünülen arsa kenarındaki yolda, bakım ve onarım çalışması yapılabilmesi için, İl Özel İdaresi yol ağına alınması ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Sanayi ve Ticaret, Çevre ve Sağlık, Köylere Yönelik Hizmetler ile Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları raporlar görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gelecek toplantının gün ve saatinin belirlenmesiyle birlikte birleşim sona erdi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi