Ak Parti Grup Başkan Vekili İsmail Terzi, elektrik kesintileri sebebiyle köylerde birçok hastanın solunum cihazının çalışmadığını, dolayısıyla Özel İdare karla mücadele ekiplerinin hastalara ulaşmak için büyük bir gayret gösterdiğini ve ana yolları açmakta gecikmeler yaşandığına dikkat çekerek,"Her ne kadar Özel İdare karla mücadelede sınıfta kaldı denilsede doğrusu bu değildir"ifadesini kullandı.

Zonguldak İl Genel Meclisi'nin Şubat ayı 1. birleşimi gerçekleştirildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında gerçekleştirilen mecliste açılış ve yoklamanın ardından bir önceki oturum toplantısı tutanak özeti okunarak oylandı.

Alaplı İlçesi Demirciler Köyünün su şebeke hattı orman içerisinden geçtiğinden; isale hattının bakım ve onarım işlemleri ile izin ve irtifak işlemlerinin yapılabilmesi için 2021 yılı ek yatırım programına alınması ile ilgili  komisyon raporları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

ELEKTRİK KESİNTİLERİNE TEPKİ

İl Genel Meclis Üyesi Burhanettin Çakır, elektrik kesintilerinin halkın mağdur ettiğini söyledi.

AK Parti meclis grup başkan vekili İsmail Terzi de, Burhanettin Çakır'a destek vererek, "Elektrik kesintileri sebebiyle birçok hastanın solunum cihazı çalışmadı.Bu sebeple hastalara ulaşmak için özel idarenin karla mücadele ekipleri çok yoğun bir gayret gösterdi. Ana yollara uğraşmak da gecikildi. Bu da kamuoyunda Özel İdare karla mücadelede sınıfta kaldı olarak lanse edildi Ama doğrusu bu değil. Yüklenici firma bir daha böyle kesinti yaşanmaması için gerekli tedbir almalı"şeklinde konuştu.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi