Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Yılmaz il genel meclis üyelerini bilgilendirdi


Milli Eğitim yatırımları hakkında meclis üyeleri bilgilendirildi. Zonguldak İl Genel Meclisi'nin Kasım ayı 15. birleşimi gerçekleştirildi.
İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında gerçekleştirilen birleşimde Milli Eğitim bütçesi görüşüldü.

Meclis toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ile il Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Yılmaz katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan Meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, "Geldiğimden beri gözlemlediğim birşey. Zonguldak ilimiz çok şanslı. Çok güzel hızlı yatırımlarla karşılaştım. Gerekli okullarımızın fiziki yapılarımızın güçlendirilmesi. Gerekli güçlendirilme, inşaatlar ve bakım onarım. Bu anlamda maddi sıkıntıyla karşılaşılmadığını görüyorum. Bütün sayın Valimiz ve paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşaat aşamasında olan yatırımlarımız var. İhalesi devam edenler ve teslim aldıklarımız var."dedi.

Ardından l Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Yılmaz'da  meclis üyelerine hitaben il genelinde bulunan tüm milli eğitimle ilgili yatırımlar ile ilgili meclis üyelerine bilgi verdi. 2022 yılında onarım bekleyen 150 okul ile ilgili destek istedi.

Meclis de bütçe görüşmeleri ardından basına kapalı olarak devam etti 
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi