İl Genel Meclisi toplandı. İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında gerçekleştirilen toplantı açılış ve yoklama ile başladı ve ardından bir önceki oturuma ait tutanak özeti okunarak oylandı.

İdarede 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak görev yapan personellerin Kanunun 67 inci ve 68 inci maddelerine göre bir üst dereceye terfi edebilmeleri için kadrolarında derece değişikliğine ihtiyaç duyulduğundan, İl Özel İdareleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik hükümlerine göre düzenlenen III sayılı dolu kadro değişikliği cetvelinin İl Özel İdareleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 11 inci maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 10 uncu maddesinin (l) bendi gereğince görüşüldü. Madde plan ve bütçe komisyonu ile içli komisyonuna havale edildi.

SOKAK HAYVANLARI ÇOK FAZLA..
Mecliste gündem dışı söz alan Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis Üyesi Burhanettin Çakır, sokak hayvanlarının çok fazla olduğunu belirtti Çakır, ayrıca evde sağlık hizmetlerini de eleştirdi.
Birleşim bir sonraki toplantının gününün ve saatinin belirlenmesi ile sona erdi.

(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi