Geçtiğimiz hafta geçirdiği ani rahatsızlık sonrası Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Kilimli Belediyespor, Gelikspor, Terakkispor, Asmaspor  gibi takımlarda antrenör olarak görev yapan Meftun Uzun (66)  yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Zonguldakspor’da yıllarca altyapı antrenörlüğünün yanı sıra A takımda da görev yapan, futbolculuk döneminde Kilimli Belediyespor ve Bartınspor’un formasını giymişti.

Avukat Semih Uzun’un babası ve Demirören Haber Ajansı Zonguldak il temsilcisi Gürkay Gündoğan’ın dayısı olan Meftun Uzun’un vefatı spor camiasında büyük üzüntü ile karşılandı. Uzun’un cenazesi, Kilimli Merkez Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Soğuksu Aile Mezarlığında toprağa verildi. 

Cenazeye, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çatalağzı Belde Belediye Başkanı Adnan Akgün, Kilimli eski Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, GMİS Genel Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Tayfun Demir, Erdoğan Demir, Hacı Demir, TÜFAD Başkanı Ahmet Birdal, Antrenörler, Ulusal Hakem Cem Papila, futbolcular, ailesi ve sevenleri katıldı.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi