Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören 18 yaşındaki Serap Akıllı hayatını kaybetti.

Yaklaşık 4 sene önce kendisine lösemi tanısı konan Serap Akıllı dün akşam saatlerinde amansız hastalığa yenik düştü. Genç kızın cenazesi Gökçebey ilçesi Hacımusa Köyü Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

ARKADAŞINDAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Hayatının baharında kansere yenik düşen 18 yaşındaki Serap Akıllı'nın zamansız vefatı ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu.

Serap'ın Seda Kara isimli bir arkadaşı sosyal medya hesabından duygu dolu bir mesajla arkadaşına veda etti. İşte o mesaj:

'Bazen gerçek olduğunu bilsen bile inanmak istemezsin bazı şeylere, tıpkı senin gidişine inanmak istemediğim gibi... Hala daha inanamıyorum duyduğumda şok oldum kötü bi şaka olsun dedim ama gerçekmiş inanmak istemesemde gerçekmiş...Çok erken değil mi be bizi bırakıp gitmek için kardeşim...Ne güzel günlerin olacaktı daha böyle gitmek sana yakışmadı fotoğrafta gözlerinden ne kadar mücadeleci sabırlı azimli cesaretli kendine inanan güvenen biri olduğun anlaşılıyor ilkokul birinci sınıftan lise son sınıfa kadar hep beraberdik ne güzel günlerimiz geçti ne güzel anılar biriktirdik hepsi senden bana kalan güzel hatıralar olarak kaldı iyi ki hayatıma senin gibi yüreği güzel kalbi temiz biri girmiş iyi ki senin gibi azimli birini tanımışım Allah ailene sabırlar versin cennetin en güzel yeri senin olsun Çikolata Mekanın Cennet Olsun...

(Sercan YILDIRIM)

Editör: Haber Merkezi