Zonguldak Turizm Platformunun gayretleri ve Valiliğin de destekleriyle bölgenin tur operatörlerinin rotasına girmesine yönelik tanıtım faaliyetleri sonrasında artık Meksika ve Kolombiya’nın Türkiye Anadolu turu programı rotasında ZONGULDAK, EREĞLİ ve SAFRANBOLU’nunda olduğu açıklandı.

Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklama şu şekilde;

  ''Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde  basın mensuplarımızın da katılımıyla düzenlediğimiz bir programda 16 kişilik bir Meksikalı turist grubunu ilimizde ağırlamış, Gökgöl Mağarası, Maden Müzesi ve Eğitim Ocağı gezildikten sonra bir yemekte bir araya gelmiştik.

          Söz konusu etkinlikte Honest Holding Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Paraguay Fahri Konsolosu Cengiz Deveci’ de bizlerle beraber oldu.

          Zonguldak Turizm Platformunun gayretleri ve Valiliğimizin de destekleriyle bölgemizin tur operatörlerinin rotasına girmesine yönelik tanıtım faaliyetleri sonrasında artık Meksika ve Kolombiya’nın Türkiye Anadolu turu programı rotasında ZONGULDAK, EREĞLİ ve SAFRANBOLU’ da var.

          İşbirliği ve koordinasyon içerisinde ekip çalışmasıyla elde edilen bu sonucu ilimizin tanıtımı ve turizmi adına önemli görüyor, memnuniyet duyuyoruz.

           Başta Zonguldak Turizm Platformu Başkanı Muhammet Cüntay olmak üzere, ilimiz TSO Başkanı Metin Demir, TÜRSAB İl temsilcisi Vahdettin Velioğlu ile destek ve katkı sunan herkese ilimiz adına teşekkür ediyoruz.

            İlimizin tanıtımı ve ilimiz turizminin gelişimine yönelik çalışmalarımız artarak devam edecektir.

            Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi