Zonguldak Memur-sen’de bayramın ikici günü bayramlaşma programı düzenlendi.
Memur-sen temsilciğinde gerçekleştirilen bayramlaşma programında çok sayıda memur-sen üyesi ve bağlı sendika başkt anları katıldılar ve bayramlaştılar.
Memur-sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, yaptığı konuşmada, üyelerinin ve tüm Zonguldak halkını bayramını kutladığını söyledi.
Aşkar, “Bir ramazan bayramı daha ulaşmış bulunuyoruz. Ben öncelikle Zonguldak memur-sen ailesinin ve Zonguldaklı hemşerilerimiz ve tüm İslam aleminin ramazan bayramını tebrik ediyorum. İnşallah üzerinde yaşadığımız dünyadaki sıkıntıların savaşlarının sona erdiği bir ramazan bayramı olmasına vesile olur diyorum. Malumunuz yaklaşan bir seçim süreci var. Önümüzdeki hafta Türkiye'de seçimler yapılacak ve seçimlerin arefesinde bulunuyoruz. u seçimde de ülkemizin birlik ve bütünlüğünü noktasında hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Seçimlerde Türkiye'nin gelişmesi kalkınması yanında, milletin değerleriyle barışık, milletle ortak hareket eden bir siyasi iradenin bundan sonraki süreçte de görev almasını önemsiyoruz. Ben hayırlı bayramlar diliyorum”dedi
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi