Zonguldak Memur-Sen Başkanı Kamuran Aşkar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ticaret İl Müdürü İsmail Maden'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar yaptığı açıklamada;  "Bugün Memur-Sen Yönetim Kurulu olarak Ticaret İl Müdürlüğü görevine asaleten atanan İsmail Maden kardeşimizi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunuyoruz. Kendisi zaten uzunca bir süredir vekaleten yürüttüğü bir Müdürlüğü ve bu vekillik döneminde arkadaşımızın yaptığı hizmetlerle konuşuldu. Memur-Sen'in genel anlayışı içerisinde halka hizmet etmenin erdemlilik olduğu anlayışla çalıştığını gördüğümüz için asaletinin gelmesi noktasında Memur-Sen heyeti olarak da çok mutlu olduğumuzu ve heyecan ile bu makamların  hizmet makamları olduğu bilinci içerisindeve devlet millet kaynaşmasının sağlanması noktasında hizmet edeceğine biz inanıyoruz. Bu kapsamda da İsmail bey'e müdürlük görevinde başarılar diliyoruz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret İl Müdürü İsmail Madende; "Üyesi olmaktan onur duyduğum Memur-Sen camiasının çok değerli başkanı ve şube başkanlarımızın ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ben 5 yıldır bu görevi icra ediyorum.Bundan sonra da yine aynı özveri ve hizmetlerimize devam edeceğiz.  Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz."dedi.

(Haber-Ercan Demir)


 

Editör: Haber Merkezi