Memur-Sen'in hayırlı olsun ziyaretinde konuşan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Filyos projesini incelemek üzere önümüzdeki hafta içerisinde bir Bakanın Zonguldak'ta olacağını söyledi.

Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, Memur Sen'e bağlı sendika başkan ve yöneticileri ile birlikte 8 Şubat'ta gerçekleştirilen kongrede 3.kez seçilen AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'a hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun a Türk bayraklı plaket, Sağlık Sen Başkanı Mehmet Ali Kara'da Covid-19 heykeli takdim etti.

Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, Zeki Tosun 3 kez seçildiğini ve ustalık dönemi yaşadığını ve bundan dolayı kendisini tebrik etmek üzere bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek şunları söyledi:

KAMURAN AŞKAR: ZEKİ TOSUN'UN USTALIK DÖNEMİNDE İLİMİZ SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ ADINA DAHA AKTİF ROL ALACAĞINA İNANIYORUZ

"Geçtiğimiz hafta içerisinde kongresini yaparak yeniden AK Parti İl başkanlığı'na seçilen Zeki Tosun başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Üçüncü kez İl Başkanlığı görevine seçildi. Ustalık dönemi olduğu için de beklentilerimizin de daha fazla olacağı bir dönem olacak.Evet baktığımız zaman Zonguldak son yıllarda özellikle tüneller yollar noktasında büyük bir atılım içerisinde. Özetle bu konuda bir siyasi iradeye teşekkür etmek istiyoruz.Zeki Tosun başkanıma tekrar hayırlı olsun diliyoruz. Sorunların çözümü adına daha aktif bir rol alacağına inanıyoruz Memur-Sen olarak Zonguldak adını atılacak her hayırlı adım da kendi yanlarında olacağımızı bilmenizi, Tabii ki Zonguldak adına eleştirmemiz gereken her konuda eleştiriden de geri durmayacağızı da herkesin bilmesini istiyoruz."

ZEKİ TOSUN: FİLYOS PROJESİNİ İNCELEMEK ÜZERE BİR BAKANIMIZ ZONGULDAK'TA OLACAK

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklara teşekkür etti. Zeki Tosun, "Çok teşekkür ediyorum Çok güzel temennilerde bulundu.Tabii biz partimizin kurulduğu günden ve il başkanlığını yaptığım Üç dönem olmak üzere sürekli istişare halinde oluyoruz. Buradaki ortak paydamız Zonguldak'ın daha güzel bir kent olması, yaşanılabilir bir kent olmasıdır. Ustalık döneminde 2023'e kadar başta belediyemiz ve milletvekillerimiz ile birlikte Zonguldak’ta yapılması gereken ne varsa hepsini yapacağız yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber. Çünkü bizim başka gidecek bir yerimiz yok Merkez Belediyesi ve Kozlu Belediyesi teşkilatla beraber iyi şeyler yapacağız.

Filyos'ta biliyorsun hızlı bir çalışma var önümüzdeki hafta iki zaman diliminde bir bakanımız Zonguldak’a gelecek ve Filyos’ta incelemelerde bulunacak.Bu konuyu önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız.

Belediyemizin mahallelerden başlayarak bir sürü yaptığı hizmetler var.  Onun dışında Merkezi hükümetimizin yollar ve tüneller konusunda çok hızlı bir çalışma programı var ilimizde.Dediğim gibi belediyemizin sahil düzenlemesi ve lavuar alanı düzenlemesi, devam eden devlet yatırımları bunların takipçisi olacağız hep beraber.

Biz biliyoruz ki Memur Sen her zaman yanımızda ve bize destek vermişlerdir.Yeni yönetim kurulu oluşturduk genç ve dinamik bir yönetimimiz var. Zonguldak için daha güzel işler yapacağız diyorum " 

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi