Memur-Sen ile bir Dil Okulu arasında indirim anlaşması imzalandı.

Memur-Sen il Temsilcisi Kamuran Aşkar, "biliyorsunuz Memur-Sen olarak bizim kullanmış olduğumuz bir sloganımız var memur-sen üyesini de ülkesini de düşünen bir sendika sloganımız.Bu kapsamda memur-sen olarak üyelerimiz noktasında sadece toplu sözleşme ile yetinen değil Toplu sözleşme haricinde de yaptığımız indirim anlaşmalarıyla da üyelerimizi  önemsediğimizi Öncelikle belirtmek istiyorum.bu kapsamda Zonguldak Memur-Sen'de temsilciliği olarak il genelinde yapmış olduğumuz pek çok indirim anlaşmasından birini daha bugün yapacağız. Eğitime önem veriyoruz ve bu kapsamda üyelerimize yüzde 50, üye çocuklarımıza ise yüzde 70’ne indirim anlaşmasını imzalıyorum. Üyelerimize yayırlı olsun" dedi 

Anlaşma ili ilgili detay bilgiler şu şekilde;

MEMUR-SEN ZONGULDAK İL TEMSİLCİLİĞİ DİL OKULU ZONGULDAK ŞUBE arasında yapılan protokol ile MEMUR-SEN Üyeleri ve 1. Derece akrabalarına (Anne, Baba, Eş ve Çocuklar)  yönelik Yabancı Dil Eğitim Programlarının indirimli fiyatlar üzerinden sağlanması amaçlanmıştır. 

Protokol kapsamındaki indirim oranları Zonguldak Şubesinin  bünyesindeki sınıflarda düzenlenecektir.

FİYATLANDIRMA İNDİRİM ORANLARI

MEMUR-SEN Üyeleri ve yakınlarına  Genel İngilizce ve programlarında 1 kur liste fiyatı üzerinden  %50 oranında indirim uygulanacaktır.

MEMUR-SEN Üyeleri ve yakınlarına  Çocuk Grubu eğitimlerinde %50 + %20 indirim uygulanacaktır.

MEMUR-SEN Üyelerine ve yakınlarına özel ders ücretlendirmelerinde ekli listede belirtilen oranlarda indirim uygulanacaktır.

Genel İngilizce ve Çocuk Gruplarında indirimli fiyatlar kontenjanlar ile sınırlıdır.                                                               

İLETİŞİM : 0372 250 06 00 / 0553 698 98 34 ve 0553 698 98 32

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi