Memur Sen il Teşkilatı, göreve yeni atanan AK Parti Kilimli ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, Memur Sen il Teşkilatı olarak göreve yeni atanan AK Parti Kilimli ilçe teşkilatını ziyaret ettiklerini belirterek, 1970’lerin Almanya’sı olan Zonguldak’ın en çok katma değer üreten ilçesinin Kilimli olduğunu fakat yaşanan süreç içerisinde Kilimli’nin de Zonguldak’la aynı makus talihi  paylaşarak her geçen gün geriye gittiğini belirtti.

Özellikle TTK da son yıllarda meydana gelen daralma, özel sektör maden işletmeciliğinde ki daralma ile birleşince Zonguldak’ın her konuda öncülüğünü yapan Kilimli ilçesinin ciddi manada sıkıntı yaşamaya başladığına dikkat çeken Aşkar, “Küçülen Zonguldak’ın en çok küçülen ilçesi Üzülerek söylüyorum Kilimli olmuştur. Bu makus talihin tersine dönmesi için yeni seçilen yönetimin gece gündüz demeden çalışarak kilimliye karşı vefa borcunu ödemesi gerektiğine, Kilimli ye pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğine inanıyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ilçe başkanı Orhan Gebeş’te, “Halka hizmet, hakka hizmettir” anlayışı ile çalışacaklarını belirterek, bu kapsamda toplumun her kesimi ile diyalog halinde olacaklarını ifade etti.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi