Memur-Sen ile Medica World Estetik firması ile indirim anlaşması yapıldı.

Yapılan anlaşmaya göre Memur Sen üyeleri ve birinci derece yakınları merkezden yüzde 25 indirimli olarak yararlanacaklar.

Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar yaptığı açıklamada, “Memur-Sen olarak defalarca söylediğimiz gibi biz üyelerimiz hiçbir zaman sayı olarak görmedik. Memur sen için üyeler yola çıktığımızı yol arkadaşlarıdır. Bizim aslolan üyelerimizin menfaatlerini her platformda koruma mücadelesidir. Bildiğinizi gibi memur sen üyelerimize yönelik olarak indirim anlaşmaları yapmaktadır. Bugün buradaki üyelerimize müjde vermek istiyorum.  Memur sen olarak Mart ayından itibaren Motif kart adı altında bir anlaşma ile Türkiye genelinde geçerli olacak indirim kapsamı anlaşması içerisine girdik. Memur sen olarak daha yerel marketlerle, İngilizce kursları ile özel hastaneleriyle, spor salonlarıyla değişik ticari işletmelerle üyelerimiz için indirim yaptık. Bugün bunlara bir yenisini daha eklemek üzere yola çıktık. Medica World  Estetik Merkezi ile  üyelerimize yönelik yüzde 25’lik bir indirim anlaşması imzalayacağız. Memur-Sen üyelerine ve Zonguldak’ımıza hayırlı olsun. Şunu çok önemsiyorum. Bu firmanın Zonguldak endeksli bir firma olması, İstanbul’da ve Ankara’da ülkemizin değişik bölgelerinde faaliyet gösteren firmanın Zonguldak’a gelip yatırım yapması bizim için önemlidir. Bana sorarsanız memur sen üyelerine almış olduğumuz yüzde 25’lik indirim i önemsediğimi belirtmek istiyorum. Anlaşmanın her iki tarafa hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi. 

Medica World Estetik firması sahibi Çiğdem Akın Uğurlu’da yaptığı konuşmada, anlaşmanı Memur-sen üyeleri ve birinci derece yakınları için geçerli olduğunu belirterek, “Değerli memur sen üyelerine bizim de bir katkımız olsun diye Kamuran Bey ile beraber anlaştık. Yüzde 25’lik bir indirimimiz var. Kurumsal bir firmayız. İstanbul’da birçok yerde güzellik merkezimiz var. Bizde Zonguldaklıyız. Kendi memleketimize bir hayrımız olsun diye, güzel uygulamalar ile Zonguldaklı vatandaşlarımıza  hem güzelleştirmek hem de katkımız olsun diye böyle bir anlaşma yaptık. Sadece bayanlara özel değil. Erkeklere de, bayanlara da güzel hizmetler veriyoruz. Her şeysizin için. Sadece güzellik değil. Zayıflama, cilt bakımı, sadece bayanlar için değil. Aklınıza gelebilecek her şey var. Güzellik adına güzel bir anlaşma olsun. Anlaşmamızda memur sen üyelerine 1. Derece yakınlarına, yakınlarına, ailelerine geçerlidir.” Şeklinde konuştu.

Zonguldak kent merkezinde Vera Pastanesi üst katında bulunan Medica World Estetik merkezinde: Solaryum, Oksijen bakımı, Somon DNA, Cilt lekeleri, Gözaltı morluğu, beslenme, diyet, bölgesel incelme, sıkıştırma, selüleit giderme, saç dökülmesi, saç similasyonu ve dövme silme gibi onlarca kişisel bakım hizmetlerin veriliyor.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi